Inred med posters och ramar

De senaste åren ska ett hem, förutom att ha många krukväxter, innehålla konst i olika sorter. Det kan handla om konst man har målat själv, konst man har investerat i eller posters som är köpta för en billig peng. Det som de har gemensamt är att de ska ge hemmet ett lyft.

Ramar

Innan du köper hem en tavla, poster eller ett fotografi så är det bra om du har kollat upp storleken innan. Det underlättar när du ska välja vilken ram som du vill ha. Något som är viktigt att tänka på när du väljer dina ramar är att det ska vara rätt storlek. Om din poster är i storleken 30×40 så ska även ramen vara det. Tänk också på vilken färg på ramen som skulle passa bäst till. En snygg tavelram kan verkligen lyfta en poster ytterligare. Ramar kommer också i olika material som trä, plast och i olika metaller. Snygga ramar går att få tag på både i fysiska butiker och de som finns online.

Posters

Posters har blivit den moderna människans sätt att inreda med konst utan att det behöver kosta särskilt mycket. Du kan få både en poster och en ram för under 500 kronor och på så vis ge ditt hem ett lyft på ett enkelt sätt. Eftersom det har blivit så populärt med posters de senaste åren så har utbudet också ökat. Du kan få tag på posters som passar till att inreda ett barnrum, posters som är fotografier, illustrationer, abstrakt konst eller på djur. Posters går att inreda med i alla hemmets rum eller kontoret och det finns posters för alla smaker.

Tavelvägg

I och med att konsten har blivit mer tillgänglig så kan man samla på sig en hel del genom åren. Ett tips är att göra en tavelvägg. På så sätt kan du blanda dina posters, tavlor, konst och fotografier i alla storlekar och göra en modern tavelvägg av dem. Du bestämmer själv hur du vill att din tavelvägg ska se ut och vilken konst du vill kombinera. Bästa tipset är att inte hänga tavlorna för långt ifrån varandra utan tänk på att det ska se enhetligt ut och att det gärna ska vara i ögonhöjd.

Sedan kan du gå helt efter din egen smak och känna efter vad som du tycker ser bäst ut. Låt din tavelvägg ta tid, du behöver inte få upp allt på en gång. Om du sedan skulle bli less på ett motiv så är det lätt att byta ut det.

Senaste inläggen