Inreda med modern interiör

För att skapa en interiör i sin stil krävs det smak för detaljer. Detaljer som mönster och färg på kuddar, gardiner, porslin och dekorationer. En modern interiör är enkelt elegant med fåtal färger som går ihop med varandra. Många väljer att blanda vitt, grått och en mer utstickande färg som rosa, blå / turkos eller grön. Den moderna stilen är något som går bra att matcha med utstickande detaljer eftersom att grunden är baserad på en eller ett fåtal färger och mönster.

Den ljusa, fräscha inredningen skapar öppna ytor i rummen och ger ett uttryck av att utrymmet är större. Ett trick som kan skapa känslan av större ytor är att inreda med speglar. En spegel kan stå eller hängas upp nästan vart som helst och ger ljus till rummet som inte kan jämföras med något annat liknande ljusintag. Speglar ger en reflektion och det är denna reflektion som skapar den rätta känslan.

Små detaljer som soffkuddar, gardiner, dukar och plädar kan göra extremt mycket, och är dessutom detaljer som är lätta att byta ut efter säsong. Ett rum kan inredas för att lyfta fram den tid på året det är, allt från vinter och jul till höst, vår och sommarhögtider. Det är enkelt att byta ut färger och mönster som passar årstiden för att behålla en modern stil som baseras på vinter- eller sommarsäsongen. Något att tänka på är att det kan vara svårt att mixa och matcha många olika mönster med varandra, men har man smak för det behöver det inte vara ett stort projekt.

Vi har alla vår egna smak i färger och mönster, men den gemensamma nämnaren i modern interiör är som redan nämnt den enkla, eleganta stilen i rummet. Att lägga till små färgklickar i form av tavlor och blommor gör så att rummet får en större hemkänsla och inte den där plana, lätta stilen som liknar sjukhusväggar.

Det behöver inte vara svårt för att det ska bli fint!

Senaste inläggen